TOP
Instantània de la visita a l’àrea de Joventut. CIF

El nou equip de Govern visita als funcionaris del Consell

El nou equip de Govern del Consell de Formentera s’ha desplaçat al llarg del matí a totes les dependències de la institució per conèixer-les de primera mà i presentar-se als funcionaris.

El president Llorenç Córdoba ha destacat que “és important que els funcionaris ens coneguin i sàpiguen amb qui treballaran els pròxims quatre anys” i ha recalcat que, encara que de moment no estan delegades les funcions als consellers perquè aquestes recauen directament en el president i no es poden delegar fins que es dugui a terme el primer ple de la legislatura, “com que són atribuïdes les conselleries, el que fem és anar presentant els consellers per zones, i encara que no siguin de moment executius, estan començant a treballar”.

A més de les visites a les instal·lacions del Consell, Córdoba ha pres ja les primeres decisions de la legislatura. “Hem pres alguna decisió, que ens han dit els funcionaris que era urgent prendre avui perquè havien quedat pendents. Hi havia alguns focs que calia apagar i agafar algun administratiu. En resum, intentem d’alguna manera que les coses continuïn funcionant, que el canvi sigui tan moderat com sigui possible i que no es noti almenys en una baixada del servei que es dona als ciutadans. Si cal notar alguna cosa que sigui en una millora”.

El president ha acudit també a una reunió de la Junta de Seguretat per planificar les festes de Sant Joan. Posteriorment, s’ha desplaçat a la Savina per participar en una altra reunió, en aquesta ocasió relativa al sector pesquer.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES