Últims dies per inscriure’s als Certificats de Professionalitat de Pastisseria de l’IES Marc Ferrer
Sergio Bustamante i Santiago Conejero, professors de l’IES Marc Ferrer, expliquen a Ràdio Illa que fins al 31 d’octubre es poden formalitzar les inscripcions al curs per obtenir el Certificat de Professionalitat en Pastisseria. La formació comença el 2 de novembre i conclou a finals de gener i inclou dues setmanes de pràctiques. Els docents recalquen que el curs és gratuït i que està obert tant a persones que no tenguin experiència com aquells professionals del sector que vulguin obtenir un títol que reconegui la seva especialitat. Així mateix, Bustamante i Conejero han afirmat que en l’edició dels certificats de professionalitat de l’any passat, s’aconseguí un 100% d’ocupació dels estudiants.
Per a completar les inscripcions podeu acudir a l’IES Marc Ferrer en jornada laborable de 8 a 14 h. També podeu sol·licitar informació a través del correu electrònic ptello@iesmarcferrer.cat.
D’altra banda, els professors indiquen que està previst que a partir de febrer es reprenguin els Certificats de Professionalitat de Cuina i posteriorment, de Serveis de Restauració.
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.