TOP
Els residents de les Illes podran beneficiar-se d’una subvenció de fins a 100 euros en viatges interilles. Foto: Cati Cladera

Demà ja es pot sol·licitar l’ajuda de 100 euros per fer turisme interilles

Els ciutadans de les Illes Balears podran sol·licitar a partir de demà, 21 de maig, les ajudes impulsades per l’Agència d’Estratègia Turística (AETIB), per a fer turisme interilles aquest estiu, conegudes com a bons turístics, i que es troben dins del Pla de Reactivació Turística presentat setmanes enrere i dotat amb 11 milions d’euros.
El Butlletí Oficial de la Comunitat autònoma (BOIB) ha publicat avui la convocatòria per la qual els residents de les Illes podran beneficiar-se d’una subvenció de fins a 100 euros en viatges interilles. Des de demà mateix les agències de viatges col·laboradores, entre elles les formentereres Es Freus i Islamar, podran oferir els descomptes per a residents.

Requisits
Aquesta ajuda la podran demanar aquells ciutadans que estiguin empadronats a les Illes i que s’allotgin en un establiment turístic reglat i situat fora de la seva illa de residència.
L’estada mínima serà de dues nits i, per a percebre aquests 100 euros com a quantitat màxima per persona, serà condició imprescindible haver realitzat la reserva a través de les agències de viatges adherides al projecte.
Respecte als períodes subvencionables, els serveis turístics objecte d’aquestes ajudes hauran de ser prestats dins dels següents períodes:
Del 15 de juny fins al 30 de juny de 2021 (tots dos inclosos i amb l’excepció del 23 al 27 de juny). De l’1 de setembre al 15 de novembre 2021 (tots dos inclosos).
Aquesta línia d’ajudes persegueix fomentar la realització de viatges, amb pernoctació i d’àmbit autonòmic, entre la ciutadania balear. La convocatòria comptarà amb un pressupost d’un milió d’euros ampliable a dos i amb càrrec al pressupost de l’AETIB per a enguany.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES