Tornen els caps de setmana gastronòmics
Amb l’arribada de la tardor, alguns dels restaurants més destacats de Formentera ens ofereixen els caps de setmana gastronòmics. Després d’un any sabàtic per mor de les restriccions sanitàries, aquesta iniciativa ens proposa menús inspirats en la cuina tradicional de la nostra illa a un preu tancat de 25 euros (beure a banda).
Els plats són propostes dissenyades especialment per a aquesta ocasió, reinterpretacions de les receptes típiques de la nostra cuina que sovint aporten una visió creativa des de l’òptica de la cuina d’autor a un preu molt accessible.
Restaurants adherits i dates
Enguany, els restaurants que hi participen són: Carmen by Blanco, Macondo I i II, Sa Panxa, Pinatar, Quimera i Rosamar. Es recomana confirmar disponibilitat als mateixos restaurants.
Els caps de setmana gastronòmics són aquest i el següent, és a dir 24, 25 i 26 de setembre i 1, 2 i 3 d’octubre. Es recomana reservar a l’establiment on vulgueu acudir a sopar o a dinar.
Podeu consultar tots els menús al web formentera.es
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.