L’oli de Sa Tanca des Clot aconsegueix el segell ecològic
Pep Costa Juan, Pep de n’Agustí, explica que després de tres anys de gestions ha aconseguit el certificat ecològic per a l’oli d’oliva que elabora sota la marca de Sa Tanca des Clot. Costa assenyala que ja ha completat la meitat de la collita, que enguany serà de menys de 7 tones, és a dir, per sota del 50% de l’obtinguda l’any passat. Segons l’agricultor, que no ha patit problemes de plagues, aquesta caiguda és per mor dels cicles vitals de les oliveres i per les altes temperatures registrades aquest estiu.
A més, aquest productor d’oliva piqual, cornicabra i arbequina assegura que el fet de no tenir unes instal·lacions de conservació de l’oliva i un trull d’oli a Formentera i haver d’enviar la matèria primera a Eivissa, complica, encareix i suposa un perill per al procés d’elaboració.
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.