En David Padilla Ferrer al Mundial de cuina!
En David Padilla, actual cuiner del restaurant Janis, va començar la seva singladura en el món de la cuina a casa, on sempre li van interessar els fogons, i a l’IES Marc Ferrer. Després va seguir estudiant al CETT de Barcelona fins a convertir-se en un dels xefs més prometedors de les Pitiüses, amb diversos guardons a les seves espatlles.
Ara, ha passat les eliminatòries prèvies per a ser a la semifinal del Mundial de cuina per xefs més joves de trenta anys que s’ha de disputar l’any vinent a Milà. Aquest dilluns vinent, en disputarà la semifinal regional de la regió de la península ibèrica competint contra cinc altres cuiners espanyols i tres de portuguesos. El plat que presentarà és una variant moderna, 2.0, del Colom amb col formenterer, que serà avaluat per un prestigiós jurat el mateix dilluns Si el voleu ajudar, podeu votar pel seu plat en aquest enllaç.
Avui l’hem rebut a l’estudi 1 de Ràdio Illa i hem tingut una conversa d’allò més interessant.
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.