TOP
Un ramat d’ovelles a Formentera.

El dia 15 s’imparteix el curs sobre ramaderia ecològica

El darrer curs gratuït en l’àmbit del sector primari d’aquest 2022 a Formentera, titulat “Ramaderia ecològica: aspectes normatius i maneig sanitari”, s’impartirà el 15 de desembre a les 16 hores i tendrà una durada de quatre hores, segons informa l’àrea insular d’Agricultura. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o, telemàticament, a l’Oficina Virtual d’Atenció Ciutadana (OVAC).
Quan es presentaren els cursos, el passat octubre, el conseller del ram, Josep Marí, declarà que “un any més, des del Consell i atenent a la demanda del sector agrícola i ramader hem preparat una oferta de cursos perquè rebin formació sense necessitat de sortir de Formentera i de manera gratuïta”.
Actualment, ja s’han impartit quatre dels cinc cursos que comprenia el programa: Usuari professional nivell bàsic de productes fitosanitaris, Complementari usuari nivell bàsic de productes fitosanitaris, Curs pont bàsic-qualificat d’usuari professional de productes fitosanitaris i Producció de cicle tancat de recursos: cereals, oví, farratges i varietats locals.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES