Onze inicial del Formentera B en el partit d’ahir envers el Luchador

El B segueix imparable i consolida la posició en llocs de promoció (Formentera B 3 Luchador 2)

El Formentera B continua imparable i suma 7 jornades sense conèixer la derrota en aconseguir 19 dels 21 punts possibles. En aquesta ocasió amb una victòria de mèrit davant el 3r classificat, el FC Luchador, ahir a la tarda Camp Municipal de Formentera.

L’equip d’Armando Manthan va saltar al terreny de joc amb la idea clara d’emportar-se els 3 punts i va obrir el marcador al minut 4 amb un gol de Neto Santana. El Luchador per la seva banda, no volia deixar escapar l’oportunitat de sumar i no es va fer enrere. Pocs minuts abans del final de la primera part va igualar el marcador amb un gol de falta directa. Amb l’1 a 1 a l’electrònic del Municipal es va arribar al descans.

La segona part va començar barda amunt pel filial formenterer, en encaixar el segon gol del conjunt eivissenc al minut 49. Malgrat aquest gerro d’aigua freda, el Formentera B es va llançar a l’atac i va aconseguir premi al minut 63, amb un gol d’Oscar Gualdrón que va deixar enrere dos defenses i no va fallar en el mà a mà amb el porter visitant fent pujar el 2 a 2.

El definitiu 3-2 va arribart al minut 81 amb un xut potent d’Alexander Durango des de la frontal de l’àrea.

Una victòria molt important per a les aspiracions del Formentera B de jugar el playoff d’ascens a 3a Divisió.