TOP
Moment del partit Formentera – Terol (Foto: Pep Toni Bartolomé Tur / SD Formentera)

No poden amb un líder que guanya de penal (Formentera 0 Terol 1)

Pas enrere del Formentera en el seu intent d’empaitar els líders de la categoria en perdre aquest diumenge en el Municipal contra el primer classificat, el Terol, que ha demostrat perquè és, de moment, el millor de la categoria, mostrant-se sòlid en tot moment i no deixant que els roig i negre fessin el seu joc.

Els aragonesos han sigut els que han disposat de les millors ocasions per marcar -poques- en un partit molt igualat i que ha destacat pel desplegament físic dels dos equips. Carbonell amb un xut a la creueta a la primera part i Emaná, ja en la segona part, en una jugada personal amb passada de la mort, han posat l’ai al cor a la parròquia formenterera. Però a la tercera ha anat la vençuda pels visitants, que s’han avançat amb un penal transformat per Guillermo Andrés al minut 67.

Els homes de Míchel Alonso ho han intentat amb més cor que cap i han buscat la igualada fins al darrer sospir però s’han trobat amb un conjunt extremadament fort en defensa.

Ara els roig i negre dormen encara, malgrat només haver sumat 3 dels darrers 12 punts, prop de les posicions que donen accés a la promoció d’ascens, però els primers classificats comencen a escapar-se. El dia 8 de gener, ja de 2023, serà el Formentera que viatgi a l’Aragó per enfrontar-se al cuer, l’Ebro, que avui, sorprenentment, ha arrancat un empat en la seva visita al camp del tot poderós Peña Deportiva.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES