El restaurant Forment de l’IES Marc Ferrer arrenca l’any amb noves propostes
Un arròs cremós de pollastre, un filet de porc Wellington o creps amb cremós de gianduia, són alguns dels plats que trobareu al menú del restaurant Forment de l’IES Marc Ferrer aquest dijous en el seu segon servei d’aquest 2023 acabat d’estrenar amb noves propostes culinàries en un dinar que inclou aperitiu, entrants, principals i postres a triar entre dos plats cadascun, amb aigua i pa inclosos per 14,90 euros.
Si us ve de gust anar-hi a dinar i col·laborar, de pas, en la formació de l’alumnat de cuina i serveis de restauració, heu de fer reserva enviant un correu a restaurantforment@iesmarcferrer.cat indicant el vostre nom, nombre de comensals que vindreu, hora d’arribada i si patiu alguna al·lèrgia o intolerància a tenir en compte a l’hora d’elaborar i servir els plats.
En cas de no rebre correu de confirmació, podeu cridar al telèfon del centre, 971 32 12 22 per tal d’assegurar la vostra reserva. Cal recordar que l’horari d’accés al menjador és de 13.15 a 14.45 h.
A banda dels dinars, que es fan tots els dijous, l’àrea de certificat de professionalitat ofereix també sopars alguns dimarts. Per rebre’n més informació, us podeu adreçar a restaurantiesmarcferrer@gmail.com
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.