Al descobert, el secret de l’arròs tres delícies, el cuscús i la sopa romanesa.
Entrevistam al veïnat de Formentera en la veu de na Ionela Tapirjan, en Songlin Li i na Chaimae Jouik, qui juntament amb na Ruth Manrique Mejía, faran arribar la gastronomia colombiana, romanesa, xinesa i marroquina, a les cuines de l’IES Marc Ferrer els dies 28, 29, 30, i 31 de març de 17-19 h.
Portaran a terme un taller de cuina on aprendre a realitzar plats tradicionals de llurs cultures. En representació de la cuina romanesa, Ionela Tapirjan ens guiarà en la realització d’una sopa anomenada ciorba de persioare i papanasi per postres. Per la seva part na Chaimae Jouik proposa un cuscús dolç i salat acompanyat d’un tagín de pollastre i dolços tradicionals. Al seu torn Songlin Li cuinarà una sopa wonton, arròs tres delícies i pollastre agredolç a l’estil tradicional. Durant el directe, revelen estar disposades a compartir els secrets deliciosos de la seva cuina, durant els tallers, realitzats en el marc de Formentera Intercultural.
Escolta l’entrevista completa pitjant el reproductor.
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.