TOP
Accés principal de l’Hospital de Formentera.

L’Hospital de Formentera recupera el servei de Medicina Interna

Un dels dos metges internistes de la plantilla de l’Hospital de Formentera s’ha reincorporat al seu lloc de feina des del passat dissabte, 1 d’abril. D’aquesta manera el centre hospitalari formenterer recupera el servei de Medicina Interna, que estava mancat de professionals des de mitjan febrer, cosa que ha repercutit amb diversos trasllats de pacients des de la nostra illa cap a l’Hospital de Can Misses.
L’àrea de Salut pitiüsa ha informat Ràdio Illa que està pendent de la reincorporació de l’altre especialista de l’Hospital de Formentera que encara no està operatiu. Mentrestant, la gerència del servei públic de Salut està en contacte amb un tercer facultatiu d’aquesta especialitat amb la finalitat de sumar-lo a la plantilla, que tornaria a comptar amb dos internistes. Per fer més atractiu el contracte laboral, s’està oferint una interinitat de tres anys de durada. A més, si finalment l’internista amb plaça a la plantilla de l’Hospital recuperés el seu lloc de feina, aquest tercer especialista seria reubicat en el si de l’àrea pitiüsa de Salut.
D’altra banda, des de l’àrea de Salut s’ha destacat que l’activitat del servei de Medicina Interna de l’Hospital de Formentera ha recuperat durant 2022 les xifres d’abans de la pandèmia, després de dos anys a la baixa, 2020 i 21. Així, en el 2019 a l’hospital formenterer els dos internistes van atendre 800 consultes (315 primeres cites i 485 successives o de revisió), i l’any passat s’han comptabilitzat 830 visites (de les quals 269 primeres cites i 561 consultes successives).

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES