TOP
Hospital de Formentera.

Córdoba: “El Govern ens obliga a ser ciutadans de segona davant la passivitat del Consell”

Sa Unió ha denunciat avui que l’Hospital de Formentera continua “patint la manca de metges especialistes, cosa que dificulta el treball del personal sanitari i provoca una deficient qualitat assistencial, no per culpa d’aquests professionals, sinó per la inexistència d’efectius que puguin cobrir la totalitat dels serveis mèdics que haurien d’oferir-se”.

Segons el portaveu de la formació, Llorenç Córdoba, “el Govern ens obliga a ser ciutadans de segona davant la passivitat del Consell. L’atenció sanitària que tenen els ciutadans de Mallorca no és comparable amb la qual estem patint a Formentera. El problema és que no veiem capacitat de solució per part de l’administració autonòmica i la insular, que en aquests moments, no s’atreveix a reivindicar el que és un dret de tots els veïns de la nostra illa”.

Des de la coalició opositora s’assenyala que el Servei de Ginecologia “compta en aquests moments amb una sola especialista, que no pot cobrir tota la demanda que existeix en aquest servei. I el mateix passa amb Medicina Interna, on en haver-hi només un professional, no hi ha ningú que cobreixi els seus dies de descans”.

Córdoba, també candidat a la presidència del Consell i candidat al Parlament de les Illes Balears, ha assenyalat que “no podem estar pendents de si algun dels professionals de Can Misses pot venir a fer alguna guàrdia, ja que la situació sanitària a Eivissa tampoc està sobrada de personal, i això és una solució només per a un dia. El Consell i el Govern no volen ser conscients de la gravetat de la situació, però estem a les portes d’una temporada en què la població de l’illa es multiplica i la falta de personal es notarà encara més”.

El candidat de Sa Unió ha volgut agrair als metges i a tot el personal sanitari de l’hospital l’esforç que realitzen cada dia per a atendre el nombre més gran de pacients. “Comptem amb pocs professionals, però si continuem tractant-los d’aquesta manera, acabaran per marxar”, ha finalitzat Llorenç Córdoba.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES