TOP
Pamela Taveras, candidata número 2 de la formació morada al Consell de Formentera i Diego Gómez, candidat número 3. Podem

Podem presenta a Pamela Taveras i a Diego Gómez com a número dos i tres de la seva llista al Consell de Formentera

Podem Formentera continua presentant les seves candidates i candidats al Consell de Formentera, on es presenta per primera volta amb una llista encapçalada per l’activista social Ignacio Monge, Tato.

La número 2 de la llista serà Pamela Taveras, que va arribar a les Pitiüses el 1997. Graduada en Humanitats, Taveras té un màster en Gestió Cultural i una àmplia experiència professional en gestió d’equips i desenvolupament de projectes. La candidata es defineix com una enamorada de Formentera a més de ser militant de Podem des dels inicis del projecte. Ara fa un pas al capdavant per a “desenvolupar les polítiques valentes que necessita Formentera i millorar les condicions de la gent treballadora”.

Lluita contra el frau del lloguer turístic il·legal
Taveras ha remarcat la importància de recuperar la qualitat de vida per a les persones residents a Formentera i ha afegit que “això implica reduir l’excés de pressió turística que massifica l’illa a l’estiu, ja que aquesta situació provoca problemes de convivència amb els qui viuen a l’illa, l’encariment inassumible del preu de l’habitatge o la massificació a les platges i carreteres”. La candidata ha afegit també que “recuperarem l’equilibri entre turistes i residents que s’ha trencat per l’error històric del lloguer turístic, que ha provocat un augment inassumible de les places turístiques, el frau del lloguer turístic il·legal i gravíssims problemes d’habitatge per a la gent treballadora, que en molts casos ha de marxar de l’illa. Recuperarem la tranquil·litat perduda, la qualitat de vida que ha enamorat a tantes persones, el ritme pausat que va ser i que ha de tornar a ser el nostre senyal d’identitat”.

Sistema públic de lloguer de bicicletes elèctriques i convencionals
El número 3 de la llista serà Diego Gómez, que ha treballat diversos anys a Formentera com a repartidor. El candidat, que coneix de primera mà la situació de les carreteres de Formentera, s’ha compromès a impulsar polítiques de mobilitat perquè “totes les principals carreteres de l’illa siguin segures i sostenibles. Dotarem les principals carreteres d’un carril bici segregat i d’ús exclusiu per a bicicletes, vianants i patinets” ha afirmat el candidat, que també s’ha compromès a posar en marxa un sistema públic de lloguer de bicicletes elèctriques i convencionals quan la formació morada governi a Formentera. Gómez ha recordat que el nombre de vehicles privats es redueix també millorant i augmentant l’ús del transport públic que, segons assenyala, “gràcies a Podem és de franc a Balears durant aquest 2023, i som l’únic partit que vol mantenir per sempre aquesta gratuïtat”, ha conclòs el candidat.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES