TOP
L’home detingut custodiat per la Guardia Civil (Foto: GC)

La Guàrdia Civil deté a un home a Formentera per un delicte d’estafa de bitllets de ferris entre les Pitiüses

La Guàrdia Civil ha detingut a un jove espanyol de 31 anys com a presumpte autor d’un delicte d’estafa comès a Formentera. Segons explica l’institut armat en una nota de premsa, el detingut és un extreballador de l’empresa que, aprofitant-se de la seva condició, va accedir a una màquina d’impressió de bitllets de vaixell de la línia entre Eivissa i Formentera. Així, després de rebre la denúncia d’una de les navilieres, en la qual s’informava de l’ús sense autorització d’una màquina d’impressió de bitllets de vaixell, la Guàrdia Civil va obrir una investigació, detalla la nota de premsa encara que no s’apunta ni quan ni on.

Els agents, prosegueix la informació de la Guàrdia Civil, van descobrir que, efectivament, una persona estava venent bitllets de vaixell que cobreix la ruta Formentera-Eivissa en diferents establiments comercials i locals d’oci de la pitiusa menor.

El sospitós s’hauria aprofitat que havia estat treballador de la naviliera per a, una vegada fora de l’empresa, accedir a un dels vaixells, on va imprimir un total de 2.027 bitllets sense nom i amb data oberta. La Guàrdia Civil explica que aquests falsos passatges estan valorats en més de 58.000 euros.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES