TOP
Els propietaris dels terrenys havien tancat en no haver renovat el lloguer a la passada legislatura. CIF

El Consell gestiona la reobertura del l’aparcament de cala Saona

El nou equip de Govern del Consell ha aconseguit pocs dies després de la presa de possessió la reobertura del pàrquing de cala Saona, que els propietaris dels terrenys havien tancat en no haver renovat el lloguer a la passada legislatura.

Davant la falta d’aparcament a la zona, i davant les queixes dels veïns i els avisos de la Policia Local sobre el problema que s’estava provocant en aquest lloc amb l’estacionament incontrolat de vehicles, des del Consell van considerar prioritari realitzar les gestions oportunes per tornar a tenir aquest espai operatiu com més aviat millor. “Ens va avisar ahir la Policia Local del problema que estava provocant el tancament d’aquest aparcament, ahir mateix vam començar a buscar una solució i avui s’ha arribat a un acord”, ha manifestat el futur conseller de Territori i Infraestructures, Javi Serra.

Per això, es van posar en contacte amb la propietat dels terrenys, que van certificar que, a més de no haver renovat el contracte, tampoc no s’havia complert el compromís de dur a terme una sèrie d’actuacions a la zona, com ara l’arranjament de les parets i del tancat del solar, ja que el seu mal estat provocava que els vehicles entressin al terreny adjacent, de titularitat privada i que no estava inclòs en el lloguer.

“Com que els propietaris van veure que s’havia caducat el contracte i que el Consell no havia arreglat ni les parets ni el perímetre, van decidir tancar-lo”, ha explicat Serra, “sense que hi hagués cap mena de resposta per part de l’anterior equip de Govern.

“Hem parlat amb la propietat, arreglarem el que havien d’haver arreglat els nostres predecessors i, amb aquesta paraula que els hem donat, ens han fet confiança de tornar a obrir el pàrquing”, ha destacat Serra. De fet, aquest mateix matí un operari del Consell ja estava treballant a l’arranjament del perímetre i, a partir de dilluns, es continuarà amb la resta de treballs.

El Consell té previst alhora regular aquesta zona d’aparcament amb la incorporació de senyals perquè els vehicles no puguin estacionar a determinades zones i, d’aquesta manera, no dificultar l’accés als vehicles d’emergències i a camions i autobusos.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES