TOP
Instantània de la presentació. DPB

Neix BeBlue x Manu San Félix amb el compromís de protegir l’entorn marí que ens envolta

Ahir es va presentar la col·laboració entre Be Blue i Manu San Félix, un projecte que neix del compromís de protegir l’entorn marí que ens envolta i que cerca també conscienciar a tots els visitants de les illes sobre la importància de conservar la mar Mediterrània.

Sota el lema “Fes que el teu viatge compti”, i aprofitant la capacitat d’atraure a moltes persones a les illes, es vol subratllar la capacitat de les empreses per arribar al públic general amb missatges de conscienciació. “Protegir i recuperar la Mediterrània només tindrà èxit, al meu entendre, si estem tots junts”, va assenyalar San Félix, que va destacar tres línies d’acció clau que es duen a terme a l’Associació Vellmarí: educació, protecció i conservació.

Posant l’accent en la importància d’educar als nens de Balears, el reconegut biòleg marí va afirmar que “si poguéssim educar bé a tots els nens de Balears, d’aquí a 30 anys no tindríem molts dels problemes que tenim ara. D’aquí neix el Posidònia Lab, un projecte d’educació marina que té com a objectiu transmetre als més joves la importància que tenen les mars i els oceans per a la vida al nostre planeta, transmetent els valors de conservació i respecte pel medi marí”.

A més, afegia que “el més important ara és protegir el que tenim, com el projecte Posidònia Maps, una aplicació mòbil per a evitar fondejar sobre la posidònia i dur a terme iniciatives com la sembra de posidònia. Aquests projectes ens fan adonar del difícil que és recuperar i la gran necessitat de protegir els recursos marins existents”.

La presentació de BeBlue x Manu San Félix marca l’inici d’una col·laboració amb un enfocament conjunt en la conservació marina, l’educació i la conscienciació. A través d’aquesta aliança, Be Blue i l’Associació Vellmari treballaran per protegir i preservar la mar Balear, inspirant a les persones a passar a l’acció.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES