TOP
Autobusos al far de la Mola. 7bts

Reforç de les línies de bus durant els mesos d’estiu

El Consell i Autocars Paya, concessionària del servei d’autobusos de l’illa, han anunciat l’ampliació de freqüències per reforçar la connectivitat terrestre a l’illa durant la temporada d’estiu.

Segons ha explicat la consellera de Mobilitat, Verónica Castelló, a la línia L1 s’incrementarà el nombre de viatges al llarg de la jornada amb la finalitat que hi hagi una freqüència cada 45 minuts. El mateix es farà amb la línia L2, que uneix el port de la Savina i el far de la Mola, encara que en aquest cas l’objectiu és que hi hagi una sortida cada hora. També es veurà incrementat el nombre de freqüències de la línia L7, que uneix l’Hotel Riu la Mola amb ses Illetes.

Com a novetat enguany, es tornarà a instaurar la línia nocturna N6, que començarà a funcionar avui mateix després d’haver estat inactiva des del 2019. Aquesta línia unirà el port de la Savina amb l’Hotel Riu la Mola. L’autobús sortirà del port a les 23.45 h, mentre que el viatge invers sortirà a les 00.30 h i arribarà a la Savina a les 1.15 h.

Finalment, la línia turística de ses Illetes comptarà amb un darrer viatge a les 19.30 h. Fins ara, aquest últim trajecte era a les 19 h. A més, s’afegiran freqüències intermèdies fins aconseguir que hi hagi una sortida cada 30 minuts.

Per a les festes de la Mare de Déu del Carme i de Sant Jaume també hi haurà autobusos especials durant la nit, encara que en tots dos casos no seran autobusos de franc, ja que es tracta d’un servei addicional.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES