TOP
Cartell de la vetlada.

Macaco, Pongo i Axel Pi Sidonie DJ, protagonistes de la Nit de Concerts de Sant Jaume

Avui dilluns, 24 de juliol, Macaco, Pongo i Axel Pi Sidonie DJ Set protagonitzaran la Nit de Concerts de les festes de Sant Jaume 2023. Unes actuacions que començaran a les 22.30 h a la plaça de Sant Francesc.

En la seva actuació a Formentera, integrada a la gira Vuélame el corazón, Macaco donarà a conèixer les cançons del seu nou disc, que parla sobre les relacions amoroses, la seva complexitat i la seva transcendència. En aquest disc ha comptat amb la col·laboració d’artistes de tant de renom com Leiva, Fuel Fandango, Álvaro Soler, Pedro Capó i Ky-Mani Marley, Vicente García, Ana Mena i Bejo, Kevin Johansen, Ximena Sariñana, Valeria Castro, Rita Payés, Conociendo Rusia, Tanxugueiras, Ape Scimmione i Travis Birds; un catàleg tan polièdric com el mateix Macaco. Al concert tampoc faltaran les seves cançons més emblemàtiques.

Un altre dels concerts previstos per a aquesta cita musical és el de Pongo, una artista a voltes egocèntrica i a vegades melancòlica, que està a punt de presentar el seu primer àlbum Sakidila, que significa “gràcies” en kimbundu, un dels idiomes que es parlen a Angola. Es tracta d’una fusió de kuduro, afrobeat, favela funk o afro funk.

La revetla es tancarà amb l’actuació d’Axel Pi Sidonie, bateria del grup Sidonie, que torna a Formentera, un any més, per fer ballar els formenterers amb la seva proposta de música de ball des dels anys seixanta fins als nostres dies.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES