Primer Concurs de Frita a Formentera: “Volem que aquesta jornada serveixi per a fer poble”
Les associacions ABRO i AEPAF, sota l’ampara de la PIMEF, han organitzat el ‘I Concurs de Frita amb Molt de Gust’ a Formentera per a promocionar el producte i la gastronomia de la nostra illa. El certàmen es farà el dissabte 23 d’aquest mes de març en l’espai cultural de Sant Ferran i es tracta d’un certàmen obert que pretén ser una festa oberta a tota la ciutadania. De fet, aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de les conselleries de Comerç, Turisme i Agricultura del Consell sota la marca ‘De Formentera amb molt de gust’ i pretén ser la primera de diverses accions conjuntes que es duran a terme durant l’any amb l’objectiu de potenciar el turisme gastronòmic, desestacionalitzar i donar valor a la circularitat necessària entre el sector primari i el sector de la restauració.
Avui n’hem parlat bastament amb la secretària general de la PIMEF, Lydia Álvarez, el president de l’Associació de Bars, Restaurants i Oci Nocturn de Formentera, Franco Chimirri, i també el president de l’Associació Empresarial de Productors Agrícoles de Formentera, Joan Vicent Boned Bufí.
Clicant el reproductor podreu escoltar la conversa sencera:
I clicant aquí, trobareu tota la informació relativa a les bases, horaris i mitjans d’inscripció:
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.