Es Còdol Foradat és distingit amb el premi Sol
La Guia Repsol ha reconegut enguany amb un Sol a quatre restaurants de les Balears, entre ells Es Còdol Foradat. Especialitzat en arrossos i situat a la costa de Migjorn, aquest restaurant és gestionat pel cuiner Nandu Jubany des de la temporada turística 2020.
Segons esmenta la Guia Repsol, “la carta, es nota l’empremta de Nandu Jubany, que juntament amb Frank Jiménez com a cap de cuina, explora la culinària illenca amb producte mediterrani. De l’interiorisme i la posada en escena se n’encarrega el fill del cuiner i empresari català, Eudald Jubany”.
Amb les quatre noves incorporacions d’enguany, la nostra comunitat suma un total de 41 restaurants guardonats: 32 amb un Sol, 8 amb dos Sols i 1 amb tres Sols. Quatre d’aquests restaurants són a Formentera: Quimera, Es Molí de Sal i Molo47, a més d’Es Còdol Foradat. D’altra banda, a la nostra illa hi ha una trentena de negocis de restauració que disposen del reconeixement de la Guia Repsol.
Enguany s’han reconegut 98 nous Sols Guia Repsol 2024 a tot l’Estatuna gala celebrada aquest dilluns al Palau de Congressos de Cartagena.
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.