TOP
Els Bombers en un rescat a la zona de Punta Roja.

Els Bombers rescaten un grup de migrants amb 5 menors a punta Roja

Els Bombers s’han desplaçat aquest matí pels volts de les 10.30 h a punta Roja, a la Mola, per coordinar el rescat d’un grup de persones migrants que havien arribat en barca al peu d’aquest penya-segat d’uns 80 metres d’altura.

El grup havia intentat l’ascens, però s’havia quedat a un sortint a una trentena de metres de l’altiplà i ja no podien pujar més.

Els bombers s’han trobat un total de 10 persones, cinc d’elles menors, de 17, 16, 4, 2 i 1 any respectivament, a més de dues dones i 3 homes adults que no podien ser evacuades ni per salvament marítim, ni amb helicòpter, ni pels agents de les forces de seguretat.

Les 10 persones han estat rescatades una a una amb una instal·lació de cordes per a sortejar el desnivell que els separava de la part superior del penya-segat. El servei s’ha donat per finalitzat a les 16 h.

A l’operatiu hi han participat sis bombers, dos d’ells estaven en dia lliure perquè el nombre d’efectius per guàrdia és de quatre, un vehicle d’intervenció ràpida i un furgó de serveis varis, a més de l’helicòpter de la Guàrdia Civil, una patrulla de Salvament Marítim, Guàrdia Civil de Formentera i Protecció Civil.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES