TOP
Manuel Ángel Suárez a Ràdio Illa.

El treballador que s’enfilà a una grua per protestar per un impagament demandarà a la constructora

Manuel Ángel Suárez és el treballador que el passat dijous s’enfilà a una grua a Sant Ferran durant dos hores i mitja per protestar pel fet que la constructora per la qual fa feina ha anunciat que deixarà de pagar-li les dietes i l’allotjament. Arran d’aquesta acció, Suárez hagué de comparèixer divendres passat davant del Jutjat d’Instrucció per respondre per un suposat delicte de desordres públics, una causa que finalment ha set arxivada.
Avui explica a Ràdio Illa la seva situació i anuncia que emprendrà mesures legals per reclamar a l’empresa que “compleixi l’acord” que va subscriure amb ell.

El treballador, que vivia a la Península fins que començà a fer feina per la constructora el 2022, està de baixa per un problema mèdic des de fa dos mesos i ha explicat que no pot abandonar Formentera perquè té pendent diverses cites mèdiques els pròxims dies.
Així mateix, afirma que amb la remuneració que percep per la baixa mèdica no pot afrontar les despeses del lloguer ni del cost de vida a l’illa i, en aquest sentit, ha fet un especial èmfasi en els problemes d’accés a l’habitatge a Formentera.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES