TOP
La presentació de la Passarel·la ha tengut lloc en el Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’.

La Passarel·la de Moda torna a Sant Francesc aquest divendres

La XVI edició de la passarel·la de Moda Formentera s’anomenarà ‘Brisa’, com a símbol que la nostra illa respira paisatge, tranquil·litat i també es renova, segons exposa el Consell en un comunicat. La cita serà el pròxim divendres, 17 de maig, a les 22 hores a la plaça de la Constitució de Sant Francesc.
El protagonisme serà per a les propostes locals, si bé enguany la desfilada també comptarà amb la participació de tres dissenyadores de fora de l’illa: Avarea Bridal i Anabel Bridal, ambdòs de Barcelona, i Verónica Laudi, dissenyadora d’alta costura de l’Argentina, així com María Regina Linares, una artista plàstica també d’aquest país llatinoamericà.
En aquesta trobada es podran veure joies, bosses, vestits de núvia, vestits de festa, creacions avantguardistes d’alt nivell inspirades en la naturalesa, la mar i els colors propis de Formentera, sempre amb col·leccions que esperen sorprendre tant els turistes com als residents que assistiran a la Passarel·la de Moda de Formentera.

Col·laboració de DiverGent
El president del Consell Insular de Formentera, Llorenç Córdoba, ha destacat la consolidació d’aquesta cita amb la moda de Formentera tant en el panorama nacional com en l’internacional, i fruit d’això és la participació per primera vegada en la història de la passarel·la de dissenyadors de fora d’Espanya. “La passarel·la de la moda de Formentera s’ha convertit en una cita ineludible de la temporada estival de l’illa”, ha assenyalat el president, “aquest prestigi que ha provocat que dissenyadors d’altres països vulguin participar en aquesta cita amb la moda”.
Córdoba ha recordat que, per segon any consecutiu, participarà en la passarel·la l’associació DiverGent, que va néixer amb la voluntat d’acompanyar, assessorar i ajudar persones diversament hàbils i a les seves famílies. Com l’any passat, participaran en la desfilada nens i adults pertanyents a aquesta associació.

Col·laboració de la PIMEF
El conseller de Turisme, Artal Mayans, ha subratllat la importància de fomentar l’activitat comercial en tots els nivells, i més encara amb la realització d’aquesta mena d’esdeveniments “per donar a conèixer així la nostra cultura, el nostre art i la nostra moda. D’aquesta manera potenciam el comerç local i fomentam que tengui una millor visibilitat”.
La gerent de PIMEF, Lidia Álvarez, ha manifestat la satisfacció de la patronal per “col·laborar un any més” en la passarel·la “en tractar-se d’un projecte que fa costat tant als dissenyadors locals com al comerç de l’illa”.

Els 13 dissenyadors
La tècnica de Comerç del Consell Insular de Formentera, Jasmin Juan, ha informat que en aquesta edició de la passarel·la participaran un total de 13 dissenyadors, 10 de Formentera, un de Barcelona i dos de l’Argentina, configurant-se així la passarel·la més internacional de les celebrades a Formentera.
Els models que desfilaran són professionals de l’empresa Deva Models d’Eivissa i dos infants de l’entitat DiverGent.
Els presentadors de l’acta seran els periodistes d’IB3, Regina Mayans, i de Ràdio Illa, Pepo Rubio.
L’edició d’enguany comptarà amb les següents firmes connectades a l’illa:

El Ikigai Design
Marziposa Lingerie
Atzavara
Pahiesa
María Regina Linares
Simona Colzi
Equilibre
Kavra Formentera
Ulaan & Ur Calvet
Coser i Cantar de Fabiana Schulz
Verónica Laudi
Avarea Bridal & Anabel
Eva Cardona & Majoral

En el comunicat el Consell ha agraït la participació dels dissenyadors i de tots els col·laboradors que fan possible la XVI Passarel·la de Moda Formentera: PIMEF, Trasmapi, Ca na Platera, Associació Diver-Gent, Destination Weddings Convention i Ràdio Illa.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES