TOP
Signatura del conveni. CIF

El Consell i PIMEF signen un conveni per formar i assessorar el sector de comerç i serveis

Consell i PIMEF han signat un conveni per a la formació i coordinació amb l’àrea de Comerç i l’assessorament, recerca de mercat i comunicació del comerç i la indústria de l’illa.

Jornades formatives a l’hivern
En aquest conveni s’inclou la realització de projectes d’actualització de conceptes i estratègies de màrqueting aplicades per la PIMEF al sector del comerç i oferir les eines necessàries que permetin als negocis locals dinamitzar la seva activitat. Això es traduirà en una sèrie de jornades formatives que se celebraran a l’hivern, època de menor activitat empresarial, amb la finalitat que el nombre més gran de persones es pugui beneficiar d’aquestes formacions.

Les accions formatives que es duran a terme estaran relacionades amb el comerç, la restauració i serveis i aniran encaminades a proporcionar coneixement sobre les diferents eines de tecnologies, informació i comunicació que ajudin positivament en el desenvolupament i viabilitat de les empreses i dels seus treballadors. També aniran encaminades a potenciar la qualitat del servei per a oferir una bona competitivitat i obtenir una correcta satisfacció de les necessitats dels clients.
La PIMEF oferirà al seu torn un servei d’assessorament a la ciutadania de l’illa per a la creació d’empreses, en matèria de comerç i en prevenció de riscos laborals.

Conjuntament amb el departament de Comerç, es realitzarà un seguiment de la targeta ‘Compra a casa’, es buscarà captar a més comerços i empreses de serveis per a adherir-se al programa, la realització de més targetes i la gestió del web Compra a casa.

El Consell Insular es compromet, gràcies a aquest conveni, a aportar la quantitat de 47.000 euros perquè la PIMEF dugui a terme les actuacions previstes.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES