TOP
Ifrabe, avui en el vestíbul de Ràdio Illa.

Ifrabe presenta avui ‘Y si sale mal?’ Un còmic per comprendre el dol perinatal

El creador de còmics Íñigo Franco Benito, Ifrabe, serà avui dimarts a les 19.30 hores a la Biblioteca Marià Villangómez per presentar la novel·la gràfica Y si sale mal? (editorial Dolmen, 2023), juntament amb l’escriptor formenterer i impulsor del col·lectiu ADN, Vicent Ferrer. L’obra tracta un tema gairebé tabú en la nostra societat com és el dol perinatal a través de la història real del germà d’Ifrabe, Raúl, qui signa el guió.

Ifrabe explica a Ràdio Illa els tràngols que ha viscut per trobar la manera adequada d’abordar una història que narra l’experiència de la pèrdua d’un nadó durant l’etapa de la gestació i apunta que arran d’involucrar-se amb aquesta temàtica, ha descobert que aquesta experiència és més comuna del que sovint creiem.
D’altra banda, amb el dibuixant de Burgos també hem parlat de novel·les gràfiques sobre fets reals, un gènere que ha esdevingut la seva especialitat, ja que a més de Y si sale mal?, ja ha publicat No con tu hija (Dolmen, 2017) que recupera la seva experiència vivint amb una adolescent, i acaba de llençar Tirados en el Puente (ed. Tal Cual), que narra les peripècies reals viscudes en una llibreria de Lanzarote. A més, Ifrabe també ha dibuixat Querida Monstruación, amb guió de Mariajo Tabar, una obra que exposa el viatge vital d’una adolescent que explora el seu cicle menstrual per comprendre millor el seu cervell i el seu lloc en el món.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES