TOP
Ses Illetes han estat l’escenari de la quarta etapa. Santa Fotografía

Kike Monegal encapçala la Formentera to Run després de l’abandó de Martin fiz

La Formentera To Run ha arribat avui a la quarta etapa. Una etapa curta que s’ha desenvolupat a ses Illetes entre les platges de Llevant i Ponent.

Malauradament, l’etapa ha començat sense el líder de la cursa, Martin Fiz, que a causa d’una caiguda patida ahir durant l’etapa de Cala Saona es va fer un esquinç al turmell que l’ha obligat a abandonar.

Sense Fiz, la classificació ha quedat de la següent manera: Kike Monegal ha arribat primer a la meta amb un crono de 31′ 02″, seguit a uns vint segons per Sergio Martínez, mentre que a mig minut ha arribat l’italià Andrea Zombardo. Sara Carducci, ha arribat cinquena a la general i primera en dones amb 33′ 43″. Segona ha estat Paola Zotta, amb 39′ 53″ i tercera Carmen Castillo amb 41′.

Demà és un dia de descans per a tots els atletes abans de la prova més exigent que se celebrarà el dissabte al matí: la Formentera Trail 21.1. Més de dos-cents atletes recorreran un itinerari bastant tècnic, i amb una secció a la part alta prop del far de la Mola.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES