TOP
Instantània de la presentació. CIF

El Formentera Jazz Festival se celebrarà aquesta setmana de dijous a diumenge

La desena edició del Formentera Jazz Festival, que enguany inclourà en la seva itinerància l’àrea de Sant Ferran, omplirà l’illa dels millors ritmes des d’aquest dijous fins al diumenge.

Una narrativa de 10 anys
L’organitzador de l’esdeveniment, Maxwell Moya Wright, ha qualificat de repte “arribar a una edició tan rodona”, cosa que ha estat possible gràcies a “l’acceptació que ha tingut per part del públic en aquests anys”. Així mateix, ha assenyalat que “després d’aquests deu anys s’ha pogut justificar el tipus de programació i l’aposta pel principi del festival”, en definitiva, “la filosofia del festival”.
Així mateix, ha recordat que es tracta d’un festival petit en el qual no es pot fer una programació extensa en cada edició “però al llarg dels deu anys sí que s’hi veu la narrativa”.

“Molt de desenvolupament per davant”
En aquesta nova edició hi haurà reconeguts artistes del panorama estatal, internacional i local com, per exemple, “Andrés Coll, d’Eivissa, en un extrem i en l’altre a Alfredo Rodríguez, fillol de Quincy Jones”.

El conseller de Cultura, Óscar Portas, ha indicat que “la qualitat que aquest festival aporta a l’illa és el resultat de l’entusiasme que transmet l’organitzador”. Així mateix, ha assegurat que el fet que el festival hagi complert ja una dècada “és un altre argument perquè la institució continuï apostant per ells”.

Per la seva banda, el músic cubà establert a Barcelona, Martín Meléndez, que no ha deixat de participar al Formentera Jazz Festival des que el va conèixer ha subratllat que “és un festival ple de molt de talent i que encara compta amb molt de desenvolupament per davant”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES