TOP
Les noves instal·lacions de Pompas Fúnebres a Sant Ferran.

Pompas Fúnebres estrena nou local a Sant Ferran

Pompas Fúnebres ha traslladat la seva seu a Formentera a una nova ubicació, al carrer del Sol, 6, baixos de Sant Ferran de ses Roques, i ha deixat el local que ha ocupat els darrers anys a Sant Francesc. El passat divendres s’inauguraren les noves instal·lacions, on segons indica l’empresa, “les famílies trobaran un espai ampli i molt més acollidor, gràcies a una nova oficina
totalment reformada on tendran més comoditat i intimitat a l’hora de preparar el millor comiat als seus difunts, ja sigui un enterrament a qualsevol dels cementeris de l’illa, com una incineració o trasllat”.

Ana Marí, gerent de Pompas Funebres, Dani Lopera encarregat de l’equip de Formentera i Andreu Ferrer, Jutge de Pau.

La gerent de Pompas Fúnebres, Ana Marí, ha assegurat que “Formentera, malgrat el seu baix nombre de defuncions mensuals, al voltant de les cinc, es mereix, i sempre l’ha tengut, un servei excepcional, ja que no seria just que, per la seva condició de doble insularitat, haguessin de tenir un comiat que es demorés més, o no tengués el mateix nivell de qualitat que a la resta de les illes”.
A la inauguració també va assistir Cristina Costa, consellera de Benestar Social, així com Andreu Ferrer, jutge de pau, Fernando Bañón, mossènyer de l’illa, a més de l’equip dels treballadors del sector funerari que s’involucren en tot el procés de comiat.

La consellera Cristina Costa parla amb José Luis Marí, propietari de Pompas Fúnebres i Iván Córdoba, directiu de l’empresa.

 

Baixada del 30% de les defuncions a Formentera
Marí també ha destacat la significativa reducció en el nombre de defuncions del 2023 en comparació amb el 2022, ja que s’ha passat de 76 a 53 difunts (un 30% menys) i més a prop de les xifres del 2021 (60 difunts.) “Ha estat una dinàmica similar a Eivissa. El 2022 vam tenir la covid i les seves conseqüències directes i indirectes es van notar” Pel que fa a les formes de comiat dels seus éssers estimats, tres de cada quatre formenterers continuen triant l’enterrament, davant d’un 23% d’incineracions, una xifra una mica superior a Eivissa.

Noves demandes en els serveis funeraris
Marí ha subratllat la diversitat de serveis que demana avui la societat, que més enllà de la gestió de tots els tràmits funeraris. També es demanden, cada vegada més, serveis com suport psicològic per a les famílies o la personalització de les cerimònies amb música, flors, o serveis com el de càtering, que ajuden tant a reflectir millor les vides dels difunts, com a brindar-los un homenatge personalitzat.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES