TOP
Des d’UGT subratllen que l’impacte que pot suposar l’aturada del servei de neteja “pot ser desolador de cara al turisme i la imatge de Formentera com a destinació aquest estiu”.

UGT reclama al Consell “responsabilitat en els seus actes i decisions” per a evitar la vaga del servei de neteja

Durant la present setmana, UGT serveis Públics ha mantingut comunicacions informals amb Prezero amb la finalitat d’avançar tot el possible per a aconseguir un acord que eviti l’aturada indefinida del servei de neteja que s’iniciaria el 16 de juny.

Fonts del sindicat han indicat que l’empresa està valorant les eines necessàries per tractar de poder aplicar les reivindicacions econòmiques que fonamenten la convocatòria de vaga, però que, així i tot, estan lluny de poder comprometre’s a una estabilitat a mitjà i llarg termini amb els treballadors.

“Complicat gestionar una negociació sense remar totes les parts en el mateix rumb”
Des d’UGT esperen que al Tribunal d’Arbitratge (TAMIB) es materialitzi la voluntat traslladada per part del president del Consell de Formentera, Llorenç Córdoba, i es recondueixi i unifiqui des de la institució insular el criteri per a afrontar una solució satisfactòria per a la ciutadania i els treballadors, la qual entenen que “ha de ser més constructiva si s’enfoca des del diàleg i no des de la confrontació. Consideram complicat gestionar una negociació sense remar totes les parts en el mateix rumb, que entenem és el consens i la resolució de la font del problema que ha generat aquesta situació”.

“Impacte desolador de cara al turisme i la imatge de Formentera”
Així mateix, des del sindicat es recorda que totes les parts estan convocades per a realitzar aquesta mediació dimecres vinent, 12 de juny, a les 10 h, alhora que es torna a subratllar que l’impacte que pot suposar l’aturada a l’illa “pot ser desolador de cara al turisme i la imatge de Formentera com a destinació aquest estiu”, per la qual cosa, es torna a sol·licitar al Consell “responsabilitat en els seus actes i decisions”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES