TOP
Alumnes i professor del cicle mitjà de Gestió Administrativa.

FP Gestió Administrativa: “T’especialitzes en el que realment t’agrada”

Alumnes i el professor del Cicle Mitjà de Gestió Administrativa de l’IES Marc Ferrer expliquen la seva experiència i expectatives després de cursar el primer any d’aquesta Formació Professional.

Valentina Ferrer, Carlos Wenham, Sara Mayans, Aroa Borja i Paula Márquez, juntament amb el docent Víctor Leiva, exposen que en aquesta formació destaca la connexió entre la part teòrica i pràctica de l’aprenentatge. A més, assenyalen que durant el segon curs aquest grau mitjà ofereix fins a 400 hores de pràctiques en empreses locals que també es poden desenvolupar a l’estranger a través de la beca Erasmus.
Les inscripcions per als cicles mitjans d’FP de l’IES Marc Ferrer es poden formalitzar fins al 28 de juny. Per a més informació podeu contactar amb l’institut a través del telèfon 971 32 12 22 o consulta la pàgina web: iesmarcferrer.cat.
El centre de secundària de Formentera també ofereix cicles mitjans d’Atenció a persones en situació de dependència, Cuina i gastronomia així com Serveis en restauració. A més, a partir del setembre l’institut impartirà el grau superior d’Administració i Finances.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES