TOP
Pep Mayans i Lídia Álvarez a Ràdio Illa.

PIMEF: “Necesitam un conseller de Comerç”

Pep Mayans i Lídia Álvarez, president i gerent de la Petita i Mitjana Empresa de Formentera (PIMEF) han assegurat que troben a faltar un conseller que es dediqui amb temps suficient a les relacions amb el comerç, “un dels sectors econòmics més importants d’aquesta illa”. Actualment, exposen des de la patronal, no hi ha “una persona de referència en comerç” al Consell de Formentera i lamenten que no hi hagi “un dia a dia que sigui àgil, continu i fluid” en les relacions amb l’administració insular. Aquesta àrea la gestiona el president, Llorenç Córdoba, des que el passat febrer destituí al vicepresident José Manuel Alcaraz. Álvarez ha destacat “la feina” que la PIMEF portà a terme en col·laboració amb el Consell en els mesos que Alcaraz estigué al capdavant de Comerç, com el mercat de Nadal, la fira d’estocs, els cursos de formació… A més, ha afegit, Alcaraz és una persona amb la qual “es treballava, com també ho hem fet amb [consellers d’altres partits com] Rafa González [de GxF]”.

Reclamacions al Consell 
D’altra banda, els responsables de PIMEF han reclamat al Consell de Formentera actuacions per combatre la venda il·legal ambulant a les platges, que cada cop està més ben organitzada, tal com avançaren en un comunicat la passada setmana. En aquest sentit, han afirmat que esperen que la Unitat de Platges de la Policia Local tengui un impacte positiu. Així mateix, la PIMEF ha lamentat que “en el dia d’avui”, encara hi hagi platges on no s’hagin retirat les fulles de posidònia de l’arena i ha demanat a la institució insular més previsió en aquest capítol.
En mobilitat, Mayans i Álvarez han reivindicat un pla de manteniment de camins, que es potencii més la xarxa de rutes verdes i que s’abordi la necessitat de tornar a asfaltar i condicionar algunes carreteres, com la que dona accés as Copinar i l’Hotel Riu la Mola.
D’altra banda, la PIMEF també ha destacat els problemes en les infraestructures de diferents nuclis urbans, en concret respecte a les queixes traslladades per empresaris des Pujols referides a manca d’il·luminació, problemes continus amb males olors, arbres caiguts, etc.
Finalment, Mayans i Álvarez han desitjat que les converses per evitar la vaga indefinida del servei de neteja i recollida de residus arribin a bon port.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES