TOP
Drets: Naika Yern, Paola Ruiz i Joan Rodríguez. Segudes: Marina Tur i Amanda Vich.

FP d’Atenció a la dependència: una via per accedir a una feina o a la universitat

Alumnes i professores del Cicle Mitjà d’Atenció a persones en situació de dependència de l’IES Marc Ferrer expliquen la seva experiència en aquesta Formació Professional.

Paola Ruiz i Joan Rodríguez (de primer curs) i Marina Tur (de segon), a més de les docents Amanda Vich i Naika Yern han destacat el vessant pràctic d’aquests estudis i com els han ajudat a reforçar habilitats socials com l’empatia. Els estudiants, que no amaguen el seu entusiasme per haver descobert una formació que els capacita i els motiva, descriuen les raons que els han portat a triar aquest cicle mitjà i el recorregut acadèmic que esperen completar una vegada el finalitzin. En aquest sentit, han subratllat l’ampli espectre de possibilitats que aquesta FP ofereix, ja sigui per incorporar-se directament a un mercat laboral amb alta demanda, com per continuar fent un cicle superior i, posteriorment, accedir a diversos graus universitaris com Educació Social, Educació Infantil, Treball Social, Pedagogia o Psicologia.

Informació i inscripcions
Les inscripcions per als cicles mitjans d’FP de l’IES Marc Ferrer es poden formalitzar fins al 28 de juny. Per a més informació podeu contactar amb l’institut a través del telèfon 971 32 12 22 o consultar la pàgina web: iesmarcferrer.cat.
El centre de secundària de Formentera també ofereix cicles mitjans de Gestió Administrativa, de Cuina i Gastronomia i de Serveis en Restauració. A més, a partir del setembre l’institut impartirà el grau superior d’Administració i Finances.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES