TOP
El curs s’ha portat a terme a les instal·lacions del Centre de Professorat de Formentera.

Docents, entrenadors i monitors es formen per atendre persones amb autisme

Una cinquantena de docents, entrenadors i monitors d’entitats esportives i institucions educatives de Formentera han portat a terme durant el mes de maig un curs de 16 hores sobre Bones pràctiques per a la intervenció educativa en l’autisme. La formació ha set organitzada pel Consell Insular i el Centre de Professorat de la nostra illa i l’ha impartit la doctora Isabel Paula, escriptora i professora titular del Departament de Mètodes de Recerca i Diagnòstic en Educació de la Universitat de Barcelona.

La doctora Paula indica que l’espectre autista inclou un ampli espectre de condicions amb realitats molt diferents i exposa les claus perquè els entorns esportius i educatius es puguin adaptar també a les necessitats de les persones amb aquesta condició.

Assistents en el curs sobre Bones pràctiques per a la intervenció educativa en l’autisme.

 

D’altra banda, Beatriz de la Dueña, coordinadora del Centre Esportiu del Consell Insular, explica com aquesta formació ha reforçat les estratègies que l’equip que coordina desenvolupa en el seu dia a dia en les instal·lacions esportives insulars. El conseller d’Esports, Hugo Martínez, ha destacat que actors de diverses disciplines implicats en l’educació i el món de l’esport hagin participat en aquest curs.

Assistents en el curs sobre Bones pràctiques per a la intervenció educativa en l’autisme.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES