TOP
Cartell d’un dels actes de les festes del Carme des Pujols.

ABRO organitza les festes del Carme as Pujols amb molta música i actes tradicionals

Les festes de la Mare de Déu del Carme recalen enguany as Pujols amb un cartell carregat de música on també hi ha lloc per als actes tradicionals. Les activitats comencen dijous vinent, 18 de juliol, i s’allargaran fins diumenge 21. Destaquen els actes a la plaça Europa, com el concert homenatge a Pau Donés (el divendres 19) o la festa Planet Flower (dissabte 20 de juliol) amb la intervenció, entre alltres, de Dj Pharma. A més, per facilitar la mobilitat, les nits del 19 i 20 de juliol hi haurà servei nocturn de bus que connectarà es Pujols amb els diferents nuclis. L’organització informa que pròximament es publicaran els horaris.
Una de les novetats rellevants d’enguany és que per primera vegada l’Associació de Bars, Restaurants i Oci nocturn de Formentera (ABRO) ha organitzat les festes del Came des Pujols, que continuen comptant amb la col·laboració de la conselleria insular de Cultura. L’entitat, integrada en la PIMEF, que els darrers mesos també ha organitzat esdeveniments tan populars com Sa Ruta des Pintxos o el Concurs de Frita, informa en un comunicat que amb les festes del Carme vol impulsar la recuperació de festes patronals on cultura i tradició acompanyen l’interès turístic.

Programa
El 18 de juliol, a partir de les 23 hores, la festa comença amb l’amenització musical de la mà de Dj Fede-B a l’avinguda de Miramar amb l’objectiu de donar vida i ambientar aquest carrer des Pujols.
El 19 de juliol la plaça d’Europa acollirà, a partir de les 21.30 hores, el concert del grup Jarabe de Palo – Tribut a Pau Donés, organitzat per la conselleria de Cultura. En acabar serà el torn dels Dj locals Federico Chimirri i Àlex Abril, que oferiran la Sound Party fins a les 3 hores de la matinada.

Dj Pharma no faltarà a les festes des Pujols.

 

EL 20 de juliol a partir de les 23 hores, tendrà lloc la festa Planet Flower a la plaça Europa de la mà de Dj Günther, DJ Javi Box i DJ Pharma que punxaran la millor música dels 70 i 80 fins a les 3 hores.
El 21 de juliol s’oferirà la celebració religiosa amb la processó de la Mare de Déu del Carme que sortirà de l’Hostal Levante a les 18.15 hores per arribar a la plaça Europa, on se celebrarà la missa a les 18.30 hores. En acabar hi haurà ball pagès a càrrec de les colles locals es Pastorells i es Xacoters. Després, se celebrarà la processó marinera que partirà de les casetes varador. En finalitzar, la conselleria de Cultura i ABRO oferiran orelletes als assistents.
L’organització ha informat que els sous recaptats seran destinats a organitzar esdeveniments de promoció de la restauració i el producte local, activitats que atreguin turisme i ajudin a desestacionalitzar la temporada.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES