TOP
La processó marinera és un dels actes més tradicionals i concorreguts de les Festes del Carme. JRM/Arxiu

Les Festes del Carme es viuen avui a la Savina

La Savina celebra avui el Dia de la Mare de Déu del Carme, patrona de la gent de la mar.

Els actes s’iniciaran a les 18.30 h amb la tradicional missa seguida de la processó fins a l’embarcació que durà la Mare de Déu a fer l’ofrena floral en recorregut marítim.

En tornar de la processó, pels volts de les 21 h, hi haurà ball pagès a càrrec d’Es Xacoters i Es Pastorells fins a les 21.45 h, quan es farà la lectura del pregó de festes.

Acabat el pregó, l’escenari del moll acollirà les actuacions musicals, amb La 22, Morning Drivers i sessió de música electrònica fins a les quatre de la matinada.

Servei especial d’autobús
Amb motiu de les festes, hi haurà servei especial d’autobús. Des de les 23.15 h i fins a les 4.15 h de la matinada s’oferiran set trajectes de la línia 1, la que dona la volta a l’estany Pudent, passant per la Savina, sa Roqueta, es Pujols, Sant Ferran i Sant Francesc.

A més, hi haurà dos trajectes especials des de la Savina a la Mola. El primer partirà a les 03 h i i el segon a les 4 h. Aquest servei aturarà a Sant Francesc, Sant Ferran, es Ca Marí, es Caló, es Copinar i el Pilar. El preu del bitllet serà de 4 euros l’anada i 6 euros d’anada i tornada.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES