TOP
Cartell de la mostra.

“Profunda superfície”, les diferents capes de la vida, de la memòria i del temps a l’Ajuntament Vell

De dilluns vinent fins al 10 d’agost, a l’Ajuntament Vell, es podrà visitar l’exposició “Profunda superfície”, de l’artista Mar Ample.

Capes de paper que simbolitzen moments
“Profunda superfície” és un projecte que neix de les restes que queden del procés creatiu després de fer una obra o d’haver estat experimentant per crear-la. És a través de l’observació d’aquests elements, petits trossos de paper de diverses formes i grandàries, que sorgeixen les composicions que conformen l’exposició.
Els trossos de paper es van superposant els uns als altres, però, en ser translúcids, deixen veure el que hi ha davall. Es veu la superfície, però també es veu una certa profunditat. Capes i capes de paper que simbolitzen moments, en referència a la memòria i al temps.

L’autora
Mar Ample va néixer a València el 1981. És llicenciada en Belles Arts i, a més d’artista, és artterapeuta, ja que té un màster en artteràpia des de 2010.
Ha realitzat nombroses exposicions, principalment a València i a Formentera, encara que també ha exposat les seves obres a Donostia, Mallorca, Vaquèira i Portugal.

La mostra s’inaugurarà aquest dilluns a les 20 h i es podrà visitar d’11 a 14 h i de 19 a 21 h excepte festius, diumenges i dilluns al matí.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES