TOP
Els migrants són traslladats a Eivissa per arribada irregular. BML/Arxiu

Tercera arribada irregular de la jornada, 45 persones migrants en total

Avui a les 15 hores la Policia Local i la Guàrdia Civil de Formentera han intervingut en la detenció de 13 persones d’origen magribí per arribada irregular en territori espanyol. La Delegació del Govern ha informat que tots els nouvinguts es trobaven en aparent bon estat de salut i que en el grup hi havia una dona.
Es tracta del tercer desembarcament d’aquestes característiques en la jornada d’avui, després que a les 3.30 h de la matinada s’hagués interceptat a un grup de 14 persones i a les 6.10 h del matí a un altre de 18 persones. Entre el total de 45 persones hi ha tres dones, segons informa la Delegació del Govern.
Des que començà l’any han arribat a Formentera o a les seves aigües territorials un total de 713 persones repartides en 49 grups procedents del continent africà, majoritàriament d’Algèria.

Protocol
En el protocol habitual que s’aplica a les persones adultes arribades de forma irregular, aquestes passen un control sanitari i una primera assistència per part de Creu Roja. Després queden sota la custòdia de la Policia Nacional a Eivissa, que té un termini màxim de 72 hores per tramitar el seu expedient de devolució.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES