TOP
Passarel·la i pantalans a l’estany des Peix. 7bts/Arxiu

S’instal·laran escales i llums de seguretat al pantalà de l’estany des Peix

El Consell procedirà en els pròxims dies a la instal·lació d’escales i il·luminació al pantalà de l’estany des Peix. Aquestes són algunes mancances que es varen detectar a la inspecció que va realitzar fa uns mesos una empresa independent, que determinava que faltaven elements de seguretat com ara escales d’accés en cas de caiguda a la mar, llums, salvavides, extintors o farmacioles, entre altres.

Barca de migrants per a inspeccionar els fondejos
Així mateix, ja s’ha obert el procés d’adquisició d’una embarcació per facilitar la inspecció dels fondejos a l’estany. En aquest sentit, el director insular de Litoral, Asier Fernández, ha avançat que s’està en converses amb la Guàrdia Civil i Capitania Marítima per poder reutilitzar alguna de les embarcacions que queden abandonades a les nostres costes per a fer-ne ús.

Reparació de fondejos trencats
Fernández ha informat al seu torn que dimecres vinent es reunirà amb el conseller balear de Medi natural, Joan Simonet, i amb Anna Torres Riera, directora general de Medi natural, per parlar de la situació actual de l’estany des Peix i de la necessitat de reparar 30 fondejos que estan trencats. Fernández sol·licitarà poder realitzar aquestes reparacions amb dos ancoratges extra de seguretat, orientats al braç més gran d’aigua.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES