TOP

“Cap concessionari pot vendre gots amb fruites ni productes similars a la clientela”

Un home amb una safata mig plena de gots amb fruites disposades per a la seva venda, fumant, manipulant el mòbil i assegut a l’espai teòricament destinat a la persona encarregada de la gestió de la concessió d’hamaques i para-sols a la platja de ses Canyes.

Aquesta és l’estampa que ens feia arribar un oient de Ràdio Illa aquest dissabte pels volts del migdia tot demanant si l’individu de la fotografia era l’encarregat de la concessió o bé un venedor ambulant fent un ús irregular de l’espai on hi hauria d’estar l’encarregat de la concessió.

Instantànies preses dissabte a la concessió de la platja de ses Canyes. Jdh

La nostra emissora ha consultat al Consell sobre aquestes imatges, i des de la institució insular s’ha aclarit que “cap concessionari pot vendre gots amb fruites ni productes similars a la clientela”. En cas que l’individu en qüestió fos l’encarregat de la concessió, des del Consell s’assenyala que “si en una de les inspeccions es detecta que un ‘hamaquero’ està venent fruita o qualsevol altra cosa, es procedirà a interposar-li la sanció corresponent”.

Cal recordar que l’estiu passat, el responsable d’una concessió de platja ja va ser enxampat fent venda ambulant.

En cas que l’home assegut a l’espai destinat a la persona encarregada de la gestió de la concessió resultàs ser un venedor ambulant, apunten les mateixes fonts, “l’única opció és que el detecti algun agent de la policia per a sancionar-lo”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES