TOP
En Juan Mayans Molina ‘Moli’, i en Toni Torres ‘Rafal’

“Quan ens faran cas? Som cinc-cents aficionats al Pàdel, des d’infants fins a majors, i només dues pistes sempre ocupades”

El Pàdel és considerat l’esport que més creix al món en nombre de practicants. Formentera no és una excepció de les tendències globals i la penetració d’aquesta afició és evident. Ja fa temps, sobretot des del tancament de les pistes de Cala Saona, que els aficionats a aquest esport demanen uns nous equipaments que ampliïn l’oferta ara mateix, segons sostenen ells, totalment obsoleta. En l’actualitat només hi ha dues pistes, a la zona de l’avinguda de Porto Salè de Sant Francesc, una de les quals està gairebé sempre ocupada per les classes que s’hi fan. Les hores per reservar una estona les pistes van comptades i són a dies vista. A més a més, en ser descobertes, fa que per la meteorologia, a l’estiu i a l’hivern hi hagi moltes hores que no s’hi pot jugar. D’altra banda, amb només dues pistes, Formentera no pot tenir jugadors federats per participar en torneigs fora de la nostra illa ni acollir cap mena de competició oficial.

Tot això, i altres motius que han enumerat de manera detallada, ens ho han expressat aquest matí al De far a far en Juan Mayans Molina ‘Moli’, i en Toni Torres ‘Rafal’, dos aficionats que s’han decidit a representar tots els practicants d’aquest esport a Formentera. En qualsevol cas, deixen clar que no venen en nom de cap club en concret. Conclouen que a Eivissa hi ha quaranta-cinc pistes i que no entenen per què va quedar aturada alguna idea per construir noves pistes a Formentera, que afirmen no requereixen una gran inversió i que té un retorn ràpid.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí:

 

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES