TOP
Rafael González a Ràdio Illa.

“Si a Mobilitat hi ha el mateix personal, a més d’un director insular, per què es fa menys feina que abans?”

Al De Far a Far hem parlat de Mobilitat amb el conseller de GxF i impulsor del formentera.eco Rafael González, que ha desmentit les afirmacions fetes dies enrere al nostre matinal per l’actual director insular de l’àrea, Pippo Vulpis, on afirmava que les càmeres instal·lades no identifiquen les matrícules dels vehicles infractors.
Segons González, les càmeres fan la seva funció correctament i són capaces d’acarar dades i trobar les matrícules infractores per poder fer una proposta de sanció.

El també exresponsable de l’àrea de Mobilitat, ha assenyalat que criticar la feina dels anteriors responsables del formentera.eco va en contra del mateix Consell i s’ha demanat també perquè enguany no es publiquen propostes de sanció quan abans es publicaven periòdicament i hi havia el mateix personal excepte el nou càrrec de director insular.

González també ha estat crític amb la feina que no s’està fent enguany a Mobilitat, ja que el fet de no realitzar comptatges de vehicles, de gent que utilitza el transport públic o de bicicletes, fa que no hi hagi dades per a aplicar mesures les pròximes temporades.

Finalment, i demanat per l’oferiment de Sa Unió sobre una moció de censura, el conseller de Gent per Formentera ha assenyalat que “comencen malament”, ja que ni els han cridat per a asseure’s a parlar-ne.

Escoltau l’entrevista sencer al següent enllaç…

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES