TOP
Cartell de la mostra.

‘Diálogos en madera. La esencia de Formentera’, escultures de Diki Medow a l’Ajuntament vell

Del 12 al 24 d’agost es podrà visitar a l’Ajuntament Vell l’exposició ‘Diálogos en madera. La esencia de Formentera’, una retrospectiva de l’escultor Diki Medow.

Visió completa de la trajectòria artística de Diki Medow
L’exposició ofereix al visitant una visió completa de la trajectòria artística de Diki, amb una col·lecció diversa d’obres, amb predomini del seu període final, que il·lustra l’evolució del seu estil artístic al llarg dels anys.

El component central de la retrospectiva és un documental que recull la vida i la carrera de Diki oferint al visitant l’oportunitat de conèixer l’artista i comprendre els seus processos creatius i intel·lectuals.

L’exposició s’inaugurarà el pròxim dilluns a les 20 h i es podrà visitar a l’Ajuntament Vell d’11 a 14 h i de 19 a 21 h excepte festius, diumenges i dilluns al matí.

L’artista
Diki Medow va néixer a Chicago el 1940. Després de viatjar per l’Índia i viure una època d’introspecció, Diki es va dedicar el 1973 a Formentera a la creació d’escultures que respecten la forma natural de la fusta. Inspirat per figures d’Henry Moore i textos de George Gurdjieff, les seves obres reflecteixen la fusió d’estètica orgànica i filosofia introspectiva.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES