TOP
Antoni Roig votant ahir

Antoni Roig és reelegit president de l’SD Formentera

Els socis i sòcies de l’SD Formentera han dipositat la seva confiança per unanimitat en Antoni Roig Torres (Formentera, 27/09/1975) per a encapçalar
l’equip directiu que dirigirà el club els pròxims quatre anys, en la jornada electoral celebrada aquest dissabte 24 d’agost de 2024. D’aquesta manera, Roig repetirà la presidència de l’entitat esportiva fins al 2028 després d’assumir el càrrec el juliol de 2020.

En la seva intervenció davant els socis i sòcies assistents, ha reivindicat la feina feta en l’última legislatura i els objectius assolits durant aquests darrers anys en matèria esportiva, social i econòmica. Roig considera que s’ha de seguir pel mateix camí i ha explicat que el projecte de futur serà continuista de la feina iniciada ara fa 4 anys basada en aquests tres eixos principals. Per engegar tota la maquinària, el president tindrà un equip directiu que s’ha renovat al 50% i que estarà estructurat de la següent manera:

1. Antoni Roig Torres (President)
2. Jordi Roig Ferrer (Tresorer) – nova incorporació
3. Daniel de la Dueña Ocaña – nova incorporació
4. Felip Portas Ribas (Vicepresident Primer)
5. Jaume Ferrer Ribas (Vicepresident Segon)
6. Isidor Torres Mayans (Vicepresident Tercer)
7. Xavi Guasch Ribas (Vice-Secretari) – nova incorporació
8. Paco Pérez García (Vocal) – nova incorporació
9. Pilar Daviu Cañellas (Vocal) – nova incorporació
10.Francisco Peralta Franco (Vocal)
11.Carles Méndez Vivancos (Vocal)
12.Miguel Ángel Roig Ferrer (Vocal)
13.Antoni Ferrer Juan (Vocal)
14.Germán Pérez Marí (Vocal) – nova incorporació
15.José Luis Medall Juan (Vocal) – nova incorporació

De cara a la nova legislatura, Antoni Roig ha anunciat diverses novetats importants per a millorar l’estructura del club i professionalitzar totes les seves àrees. Es continuarà apostant per potenciar els tres equips sèniors:

• Tenir un primer equip competitiu que lluiti per aconseguir les màximes
fites possibles i que porti a l’afició al camp.
• El Formentera B (Regional Preferent) que serveixi per a preparar els
futbolistes de la casa i sigui el pont per a molts joves per arribar al primer
equip.
• Continuar preparant un bon equip juvenil que lluiti per intentar guanyar
el campionat insular i torni a la Lliga Nacional.

La creació del Director del club, que va assumir Xavi Guasch fa unes setmanes, que vetllarà pel bon funcionament intern del club. La principal novetat del futbol base serà la nova figura de Director de Metodologia, que assumirà Marc Marí.

ÀREA SOCIAL
El principal objectiu de l’equip directiu en aquesta matèria serà incrementar i cohesionar la massa social amb l’organització d’actes lúdic-socials de forma regular al llarg de tota la temporada, fomentar l’esport i hàbits saludables entre la societat formenterera, i potenciar accions participatives pels socis i sòcies del club.

ÀREA ECONÒMICA
Per a poder assolir els objectius administratius i econòmics s’incorporarà nou personal professional a aquesta àrea, es continuarà amb la política de contenció de despesa per reduir al màxim el deute de l’entitat i es treballarà perquè el club acabi l’exercici fiscal amb solvència econòmica.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES