TOP
Cartell de la mostra.

La flora i fauna de Formentera a través del prisma d’Ismael Cerezo, al ‘Gabrielet’

El Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’ acollirà des d’aquest dissabte l’exposició ‘El Jardín’, d’Ismael Cerezo. Es tracta d’una sèrie de pintures i escultures amb un fort pes de la flora i la fauna de la nostra illa.

L’autor
Ismael Cerezo és un artista experimental multidisciplinari amb base a Múrcia. Des de petit ha desenvolupat un vincle i una sensibilitat estretament lligada a la mar i als seus habitants. El seu interès per la vida marina el va dur a cursar estudis en ciències marines i un màster en gestió pesquera sostenible. Paral·lelament a la formació científica, ha desenvolupat una formació artística autodidacta, enfocada en les arts plàstiques, l’escultura en ferro i vidre, el grafit i els murals.

Des dels 13 anys ha practicat pintura mural amb aerosol i pintures plàstiques. D’aquest inici en la pintura en exteriors, en va derivar la necessitat de tancar-se en estudis per desenvolupar-se en estil i forma pictòrica. Als 18 anys va començar a exposar en galeries, sales públiques i bars. Els seus treballs es poden trobar també en murals a peu de carrer.

La mostra s’inaugura aquest dissabte a les 20 h i es podrà visitar fins al 9 de setembre de 10.30 a 14.00 h i de 19 a 21 h.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES