TOP
Mari Costa i Àlex Coll.

El Bàsquet Formentera cerca patrocinadors per abordar nous reptes en la temporada 24-25

Mari Costa i Àlex Coll, coordinadora i director tècnic del Trasmapi Bàsquet Formentera presenten a Ràdio Illa diverses opcions de col·laboració per empreses que vulguin donar una empenta a aquest club esportiu amb més de 130 jugadores i jugadors. A més, els responsables d’aquesta entitat que des de fa anys aposta per la inclusió d’infants amb diversitat funcional, exposen els nous reptes de formació que volen abordar durant la pròxima temporada i pels quals necessiten un finançament addicional.
D’altra banda, Costa i Coll indiquen que el fet que el Consell encara no hagi publicat les subvencions a entitats esportives dels anys 2022 i 2023 posa el club en una situació “molt delicada”. Tot i això, especifiquen que l’entitat sí que ha cobrat el 100% del conveni anual subscrit amb el Consell i, en paral·lel, està tramitant les ajudes insulars per desplaçament.

Per posar-vos en contacte amb el Trasmapi Bàsquet Formentera podeu cridar al 610 999 619 o bé escriure un correu electrònic a basketformentera@gmail.com.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES