TOP
Una imatge dels estudis de Ràdio Illa.

ACAF escollirà nova Junta Directiva per gestionar Ràdio Illa

ACAF, l’Associació Cultural Audiovisual de Formentera, celebrarà el dimecres, 9 d’octubre (i no el dia 5 de setembre, com estava inicialment previst), una assemblea general ordinària en què s’escollirà la nova Junta Directiva d’aquesta entitat sense ànim de lucre que gestiona Ràdio Illa. Està previst dissoldre l’actual junta, presidida per Álvaro Mendoza, per a continuació presentar nous candidats pels càrrecs directius i sotmetre’ls a votació. L’objectiu és comptar amb una nova Junta Directiva que aglutini diverses sensibilitats que ajudin a consolidar l’emissora pública de Formentera com a mitjà de comunicació plural, pròxim i de qualitat.
A l’assemblea, que se celebra a les 18.30 h (en primera convocatòria i a les 19 h en segona) a la sala Verderol de l’Espai Cultural de Sant Ferran, només hi poden participar socis d’ACAF. Us podeu fer socis en aquest enllaç o omplint els formularis d’inscripció a disposició de les persones interessades que hi haurà en l’assemblea general ordinària. Tothom hi està convidat.

Què fa ACAF?
Ràdio Illa Formentera és una emissora de titularitat municipal que no controla l’equip de Govern, sinó que és gestionada a través de l’entitat ciutadana ACAF, que contracta els periodistes que hi fan feina.
Paral·lelament, l’Ens Especial de Gestió Audiovisual de Formentera, vetlla per garantir l’autonomia, l’objectivitat i rigorositat de Ràdio Illa així com el compliment de la seva missió com a servei públic. Aquest ens actua amb autonomia funcional respecte del Consell de Formentera i compta amb representants de l’administració insular, de cada partit polític o coalició electoral amb presència al Ple, del Consell d’Entitats de Formentera, del director o directora de Ràdio Illa i de la Junta de Programació.

Convocatòria oficial de l’assemblea

DIMECRES DIA 9 DE OCTUBRE DEL 2024. PRESENCIAL.
Estimats Socis/es d’ACAF i col·laboradors/es de RÀDIO ILLA, per motius de força major hem de canviar la data prevista per a
convocatoria de l’assemblea del día 5 de setembre per al 9 d’octubre del 2024.
Ens complau convocar-vos a l’Assemblea general ordinària pel proper dimecres 9 de octubre del 2024 a les 18:30h en primera convocatòria i a les 19:00h en segona convocatòria a la sala de reunions VERDEROL al antic col·legi de Sant Ferran amb el següent ordre del dia.

1. Lectura de l’acta anterior.
2. Estat económico actual.
3. Per decisió unànime, els membres de l’actual junta directiva; decideixen
dissoldre la junta directiva.
4. Presentació de candidats que optin a conformar la nova junta directiva.
5. Elecció, conformació de la Junta Directiva 2024.
6. Torn obert de precs i preguntes.

Esperem la vostra assistència.
Atentament,
Junta Directiva. Associació Cultural i Audiovisual de Formentera.
FORMENTERA, 28 DE AGOST DE 2024

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES