TOP
Els alumnes de grau D podran rebre, com a màxim, 2.500 euros, i els de grau E, com a màxim, 1.500 euros.

Obert el termini per sol·licitar ajuts de mobilitat per a alumnat d’FP que cursa estudis fora de la seva illa

Educació ha obert fins al 4 d’octubre el termini per sol·licitar ajuts de mobilitat per a alumnes d’FP que cursaran els estudis a un centre d’una illa diferent de la seva dins de les Balears perquè on resideix no es disposa de l’oferta formativa que vol cursar perquè no s’ha implantat o no hi ha obtingut plaça.

La convocatòria s’adreça als alumnes matriculats a un grau D (cicles formatius de grau bàsic, de grau mitjà i de grau superior) o E (cursos d’especialització) de formació professional del sistema educatiu.

Quantitats a percebre
Està previst destinar-hi un màxim de 250.000 euros, quantia que es repartirà proporcionalment entre tots els alumnes que compleixin els requisits. En el cas dels alumnes matriculats a un curs complet de grau D d’FP, l’import de l’ajut que podran rebre serà de 2.500 euros com a màxim. En canvi, en el cas dels alumnes matriculats a un curs complet de grau E d’FP, l’import de l’ajut que podran rebre serà d’un màxim de 1.500 euros.

Incompatibilitats
S’ha de destacar que aquests ajuts són incompatibles amb les beques per a finalitats similars que es puguin rebre de qualsevol administració o d’entitats públiques i privades. A més, aquests ajuts són incompatibles amb les beques i ajuts a alumnes de nivells postobligatoris que convoca el Ministeri d’Educació.

Aquesta convocatòria d’ajuts pretén facilitar a l’alumnat la mobilitat dins la nostra comunitat tot compensant les despeses de residència i desplaçament quan no hi ha places disponibles a les seves illes d’empadronament. A més, pretén afavorir la continuïtat dels estudis als cicles formatius d’FP.

Tota la informació d’aquesta convocatòria es pot consultar al web de la Direcció General de Formació Professional.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES