TOP
Robert ‘Xinxó’ i Cristian Vallès, amb una botella de FOMO.

Tastam el nou vi des Cap elaborat amb vinyes formentereres de peu franc: FOMO

En una nova edició del seu espai sobre vins, Cristian Vallès, sommelier de Carbónicas Tur, ha convidat a Robert Ribas ‘Xinxó’ per presentar en primícia a Ràdio Illa el nou caldo del celler des Cap de Barbaria. Es diu FOMO i és un vi negre elaborat exclusivament amb vinyes formentereres (d’un camp prop de Sant Ferran) de peu franc de la varietat Monestrell (85%) i Fogoneu (15%).

Vallès destaca les característiques dels ceps de peu franc, que transfereixen un caràcter distintiu en què es pot apreciar la concentració de tanins i polifenols, a més d’un toc de fruita negra que prometen una evolució enriquidora en botella. Per al sommelier, aquest vi -que serà presentat en societat d’aquí a un mes aproximadament i que tendrà un preu entre els 20 i els 30 euros- és la culminació del ‘terroir’ de Formentera.

El FOMO està elaborat amb vinyes 100% de peu franc.

 

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES