TOP
Imatge aèria de la sortida de la prova. Arxiu

Es Pujols acollirà dissabte l’XI Triatló Illa de Formentera amb la participació d’uns 300 atletes

Es Pujols acollirà aquest dissabte l’XI Triatló Illa de Formentera en les modalitats Sprint i Olímpic, una prova que s’ha consolidat al calendari de triatlons estatals i que en aquesta edició reunirà al voltant de 300 atletes d’arreu, molts dels quals trien Formentera per posar punt final a la temporada aprofitant les excel·lents condicions de l’aigua del mar i una temperatura agradable a l’inici de la tardor.

Modalitats Sprint i Olímpic
La prova es torna a disputar en dues modalitats, en funció de la distància recorreguda pels participants. En la modalitat Sprint, la sortida del qual es donarà a les 14.15 h i en la qual també es podrà competir per equips, els atletes hauran de recórrer 750 metres dins de l’aigua, 20 quilòmetres amb bicicleta i 5 quilòmetres de carrera a peu. La competició en la modalitat Olímpic començarà a les 16 h i els participants afrontaran 1.500 metres nedant, 40 quilòmetres amb bicicleta i 10 quilòmetres corrent.

Com en precedents edicions, la plaça d’Europa tornarà a ser l’epicentre de la prova, on començarà i acabarà la competició i on estaran situats els boxs per al canvi de cada sector. També les carpes d’organització, on els participants podran retirar els dorsals entre les 9.30 i 13.30 h del mateix dissabte. Cal recordar que també s’admetran inscripcions presencials a la prova, de 9.30 a 12.00 h, a la mateixa zona.

Talls de trànsit
Per a la prova d’aquest dissabte, es tallarà al trànsit entre les 13.30 i les 18.30 h als carrers d’Espalmador (des de l’hotel Sa Volta fins a la rotonda de sortida a La Savina), s’Aigua Dolça, Roca Plana i Punta Prima, així com la carretera PM 820-2, des de la rotonda de sortida fins a l’entrada a la Savina). Així mateix, quedarà prohibit l’estacionament de vehicles el mateix dissabte 21 de setembre, entre les 08 i les 20 h, als carrers d’Espalmador, s’Aigua Dolça i Punta Prima.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES